Kaffetyper

 

Precious Bean Roasters
Bolivia Coop Coaine
Profil:
Aroma av sjokolade og nøtter.
Rund og komplett. Mellom intensitet og lite syrlig. Økologisk.
Område: Yungas, La Paz
Farm: Coaine (forskjellige bruk)
Høyde: 1200-2000 m.o.h
Process: Vasket og soltørket
Brenning:Mellom/mørk
Precious Bean Dark Roast
Dark Roast blend
Profil:
En populær mørkbrent kaffe. Balanserer bitterhet med sødme og fyldighet. Intens ettersmak.
Område: En blanding av kaffe fra Mellomamerika og Afrika
Farm:  –
Høyde: –
Prosess: –
Brenning:Mørk
espresso-2
Espresso #2
Profil: Perfekt balanse mellom fyldighet
og sødme. Elegant munnfølelse.
Jordlig med noter av mørk sjokolade.
Ettersmak av modne bær.

Område: Blanding av kaffe fra Søramerika, Sumatra og Afrika

Brenning:Mellom / mellom mørk

Precious Bean espresso 3
Espresso #3
Profil: Vår klassiske espresso. God syrlighet og fylde, nøtter og bærsmak.
Også veldig god som traktekaffe.

Område: Blanding av kaffe fra Mellomamerika.

Brenning:Mellom / mellom mørk